Az IM Mastery Academy Esemény Várhatóan Turisztikai Bevételt Hoz Budapestre

Photo of past IM event

Február 15-18. között Magyarország fővárosa, Budapest ad otthont az IM Mastery Academy régen várt IM IGNITE eseményének.

Az IM Mastery Academy legfontosabb célkitűzése az, hogy ügyfeleinket felkészítse a digitális üzleti tér meghódításához szükséges alapvető képességekre.”

— IM Akadémia képviselője

BUDAPEST, HUNGARY, December 14, 2023 /EINPresswire.com/ — Az előző, 2024. február 15-18. között Budapesten zajló kiemelkedő eseményt követve az IM Academy szeretne ismét kivételes oktatási és közösségépítő élmény nyújtani.

Az IM Mastery Academy eseményein a fő hangsúly az oktatáson és a személyes fejlődésen van. A budapesti esemény alatt az IM Mastery Academy oktatói személyes képzést nyújtanak a résztvevőknek. Emellett az esemény új vezetőket léptet elő és fejleményeket mutat be a szervezetben.

Az IM Ignite budapesti rendezvényre várhatóan jelentős számú IM Mastery Academy tag látogat el, ezért az eseményt egy olyan helyszínen rendezik meg, amelynek befogadóképessége meghaladja a 12,500 résztvevőt, ezért a Papp László Budapest Sportaréna fog otthont adni az eseménynek. A résztvevők a háromnapos esemény alatt meghosszabbítják budapesti tartózkodásukat, hozzájárulva a helyi gazdasághoz a szállások, étkezések, közlekedés és egyéb kényelmi szolgáltatások kiadásaival. Az IM Ignite esemény oktatási jelentősége mellett potenciális turisztikai fellendülést hoz a vendéglátó városnak.

Az IM Mastery Academy-ról és az IM IGNITE 2024-ről:

Christopher Terry által 2012-ben, iMarketsLive néven alapítva, az IM Mastery Academy egy átfogó online pénzügyi oktatási platformmá fejlődött. Az IM Mastery Academy teljes elkötelezettséggel támogatja a diákokat különféle pénzügyi piaci stratégiák bemutatásával.

Az IM Mastery Academy öt szakosodott tanfolyamot kínál a diákoknak: Foreign Exchange Course, Stocks & Cryptocurrency Course, Social Media Course, Personal Development Course, E-commerce course és még sok mást is. Ezek a tanfolyamok elérhetők online az IM Mastery Academy platformon és alkalmazásán keresztül, rugalmas és könnyen elérhető tanulási élményt biztosítva.

Az IM Ignite esemény túlmutat az online platformon, egyedülálló lehetőséget nyújtva az IM Mastery Academy tagoknak személyes kapcsolatok kialakítására, piaci ötletek megosztására és közösségi érzés kialakítására. Míg a diákok általában a goLIVE online beszélgetéseken keresztül kapcsolódnak az oktatókkal, az IM Ignite személyes interakciókra és beszélgetésekre alapoz, gazdagítva az oktatási élményt.

Az IM Ignite előnyös lesz mind az eseményen részt vevő elkötelezett IM Mastery Academy tagoknak, mind a lüktető budapesti városnak. Nemcsak turisztikai bevételt generál, hanem értékes oktatási és közösségépítő platformot is kínál azoknak, akik szenvedélyesen törekednek a siker elérésére a pénzügyi piacokon. Gazdag történelmével és kultúrájával Budapest ígéretes házigazdája lesz ennek a forradalmi eseménynek 2024. februárjában.

Megjegyzés: Az IM Mastery Academy nem tanácsadó vagy brókerszolgáltatás. Az IM Mastery Academy csak online oktatási szolgáltatásokat nyújt.

Gio Galasso
IM Mastery Academy
email us here
Visit us on social media:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTubeOriginally published at https://www.einpresswire.com/article/674874638/az-im-mastery-academy-esem-ny-v-rhat-an-turisztikai-bev-telt-hoz-budapestre

Previous articleRicky Zollinger Media Releases Guide on Social Media for Real Estate Agents
Next articleAnnouncing the Official Winners 2023 Best Companies to Work in Myanmar (BCIM) Awards